prima pagina

Proiect “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”
cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787

DESPRE PROIECT | COMUNICATE | CURSURI | SEMINARII | GALERIE MEDIA | ACHIZITII | CONTACT

COMUNICATE

23.08.2018

Anunt privind rezultatul evaluarii dosarelor de candidatura privind selectia de experti in cadrul proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276.

Rezultatul evalurii dosarelor de candidatura poate fi descarcat de aici.

07.08.2018

Anunt angajare experti in vederea implementarii proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787.

Fundația de Caritate și Întrajutorare “ANA”, angajeaza 2 experti, 1 expert in politici publice si un expert comunicare, lobby si advocacy, pentru organizarea a 8 seminarii de informare si constientizare si a 4 cursuri in domeniul elaborarii si promovarii de politici publice in cadrul proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787.

Anuntul privind selectia expertilor poate fi descarcat de aici

Procedura interna privind selectia expertilor si anexele pot fi descarcate de aici.

18.07.2018

Conferința de lansare a proiectului

Conferința de lansare a proiectului „Iniţiativa Naţională pentru Formularea şi Promovarea de Politici Publice Alternative – INAPP” Fundația de Caritate și Întrajutorare “ANA”, în parteneriat cu Blocul Național Sindical – filiala Suceava, Uniunea Generală a Industriașilor din România – filiala “Bucovina” Suceava și Fundația Umanitară “Adam-Mădălin” Suceava au organizat, miercuri 18.07.2018, conferința de lansare a proiectului „Iniţiativa Naţională pentru Formularea şi Promovarea de Politici Publice Alternative – INAPP”, cod SIPOCA: 276, cod MySMIS+: 112787. Manifestarea a avut loc, începând cu ora 11.00 în sala de conferințe a Muzeului de Științele Naturii Suceava și a reunit peste 45 de participanți, reprezentanți ai ONG-urilor, ai organizațiilor sindicale și patronale din județul Suceava, reprezentanți ai mass media și ai administrației publice centrale și locale.

> Descarca comunicat