prima pagina

Proiect “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”
cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787

DESPRE PROIECT | COMUNICATE | CURSURI | SEMINARII | GALERIE MEDIA | ACHIZITII | CONTACT

COMUNICATE

23.08.2018

Anunt privind rezultatul evaluarii dosarelor de candidatura privind selectia de experti in cadrul proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276.

Rezultatul evalurii dosarelor de candidatura poate fi descarcat de aici.

15.08.2018

Anunt privind rezultatul evaluarii dosarelor de candidatura privind selectia expertului politici publice in cadrul proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative – INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276

Fundația “Adam-Madalin” Suceava a finalizat evaluarea dosarelor de candidatura depuse pentru ocuparea postului de expert in domeniul politici publice, in cadrul proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative – INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787.
Rezultatul evalurii dosarelor de candidatura poate fi descarcat de aici.

07.08.2018

Anunt angajare experti in vederea implementarii proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787.

Fundația de Caritate și Întrajutorare “ANA”, angajeaza 2 experti, 1 expert in politici publice si un expert comunicare, lobby si advocacy, pentru organizarea a 8 seminarii de informare si constientizare si a 4 cursuri in domeniul elaborarii si promovarii de politici publice in cadrul proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787.

Anuntul privind selectia expertilor poate fi descarcat de aici

Procedura interna privind selectia expertilor si anexele pot fi descarcate de aici.

02.08.2018

Fundația “Adam-Madalin” Suceava angajeaza 1 expert in domeniul politici publice, pentru realizarea unei Brosuri de informare cu privire la formularea de propuneri alternative de politici publice, in cadrul proiectului “Inițiativa Națională pe ntru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative – INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787.

Anunt selectie expert politici publice poate fi descarcat de aici

Procedura interna de selectie expert poate fi descarcat de aici.

18.07.2018

Conferința de lansare a proiectului

Conferința de lansare a proiectului „Iniţiativa Naţională pentru Formularea şi Promovarea de Politici Publice Alternative – INAPP” Fundația de Caritate și Întrajutorare “ANA”, în parteneriat cu Blocul Național Sindical – filiala Suceava, Uniunea Generală a Industriașilor din România – filiala “Bucovina” Suceava și Fundația Umanitară “Adam-Mădălin” Suceava au organizat, miercuri 18.07.2018, conferința de lansare a proiectului „Iniţiativa Naţională pentru Formularea şi Promovarea de Politici Publice Alternative – INAPP”, cod SIPOCA: 276, cod MySMIS+: 112787. Manifestarea a avut loc, începând cu ora 11.00 în sala de conferințe a Muzeului de Științele Naturii Suceava și a reunit peste 45 de participanți, reprezentanți ai ONG-urilor, ai organizațiilor sindicale și patronale din județul Suceava, reprezentanți ai mass media și ai administrației publice centrale și locale.

> Descarca comunicat