suceava


prima pagina departamente

 

Departamentul Cultural
Coordonator: Nelu Todireanu
In plan cultural remarcam, pe parcursul a trei ani de activitate o bogata activitate in domeniu, o nota aparte fiind data de stransa colaborare cu diferite organizatii de profil. Amintind aici cele doua CD-uri editate la Suceava si Bistrita, “Dar pentru suflet – valori sucevene”, in care au fost promovate tinere sperante si valori consacrate din judet si “Copilule cu ochi senini”, in interpretarea ansamblului Doinita. Departamentul cultural se imparte in departamentul etnic, condus de Nelu Todireanu.


Departamentul Parteneriate
Coordonator: Hermina Muresan
Pe parcursul activitatii parteneriatele au fost necesare, ducand la continuitate.Mentionam aici cel mai puternic parteneriat cel cu administratia locala, incheiat in urma unei mai bune cunoasteri a situatiei in plan local si a nevoii de transparenta.De asemenea, parteneriate importante au fost incheiate si cu ONG-uri din judet, ONG-uri cu o bogata activitate sociala, artistica si culturala.Tot aici amintim si colaborarea cu o serie de societati comerciale, care au asigurat o parte din suportul financiar .

Departamentul Social
Latura sociala a fost inca de la inceput principala orientare a organizatiei noastre, valoarea donatiilor facute catre familii nevoiase, copii, batrani, depasind 5 miliarde lei (500.000 RON).

Departamentul Proiecte

Coordonator: Nelu Todireanu
Departamentul a fost infiintat in urma necesitatilor promovarii la o scara superioara a nevoilor si necesitatii societatii civile.


Departamentul Voluntari
Coordonator: Radu Apostoaie
Necesar pentru a asigura resursele, fiind constant prezenti la activitati sustinute in cadrul tuturor departamentelor.Tineri voluntari au astfel posibilitatea de a-si dezvolta abilitati si in cadrul societatii civile.


Departamentul Tineret

Coordonator Nelu Todireanu
Departamentul tineret a fost dar a devenit si mai mult un segment din ce in ce mai important , latura educationala fiind primordiala in promovarea acestora .


Departamentul Public relations
Ca o consecinta a necesitatii de promovare si monitorizare a tuturor activitatilor la nivel local si judetean, a scopului organizatiei noastre.In acest sens, putem afirma ca exista o stransa colaborare cu mass-media locala, aceasta din urma fiind prezenta la toate activitatile sustinute. Important esti faptul ca organizatia noastra are propria emisiune la radio "AS ONG", difuzata in fiecare miercuri, orele 16 , pe Radio AS

 

dot