suceava


prima pagina › 2010 › Peste 1.200 de cadouri au fost impartite copiilor din cartierul Itcani

 

 

 

Peste 1.200 de cadouri au fost impartite copiilor din cartierul Itcani


Stiri

Caravana lui Mos Craciun, cu cadourile pregatite de Primaria Suceava, a ajuns ieri si in cartierul Itcani, in parcul situat vizavi de Gara de Nord.
Desi numarul copiilor prezenti nu a fost mai mare de 500, peste 1.200 de cadouri au fost impartite in total, pentru ca cei mai multi dintre ei au urcat pe scena si de doua trei ori, pentru a primi cat mai multe pachete.La fel ca si in Obcini, cadourile au fost impartite de primarul Sucevei, Ion Lungu, cu ajutorul deputatului Sanda-Maria Ardeleanu, care a venit cu propriile pachete cu surprize pentru copii. La aceasta actiune s-a alaturat si Fundatia Ana, care a contribuit cu aproximativ 200 de cadouri.


Cum aglomeratia era destul de mare si multimea se imbulzea sa ajunga pe scena, a fost necesara prezenta fortelor de ordine, care au format un cordon uman, lasand copiii sa treaca printr-un culoar spre zona de impartire a cadourilor.
Micutii nu s-au lasat rugati sa il colinde pe Mos Craciun, ci din proprie initiativa urcau pe scena sa spuna poezii si sa cante pentru multimea adunata in parc.
Astazi, la ora 17.00, caravana cu cadouri de Mos Craciun va ajunge in cel mai mare cartier al Sucevei, in Burdujeni, pe terenul de langa biserica Sf. Andrei.
Pentru actiunea de impartire a cadourilor de Craciun municipalitatea suceveana a pregatit peste 5.000 de pachete cu dulciuri, fructe si rechizite.

 

dot