prima pagina › 2010 › La -16 grade C, in preajma bradului de Craciun din centrul Sucevei Sute de prichindei au inaugurat „Oraselul copiilor”

La -16 grade C, in preajma bradului de Craciun din centrul Sucevei Sute de prichindei au inaugurat "Oraselul copiilor"

Insotiti de parinti sau bunici, cateva sute de prichindei au infruntat gerul de afara si, la -16 grade C, atata cat arata mercurul termometrelor sambata seara, au participat la inaugurarea "Oraselului copiilor", amenajat de municipalitate in centrul Sucevei. Aici, micutii au fost intampinati de Mos Craciun, care le-a oferit daruri din partea primariei si a Fundatiei "Ana". Dintre oficialitati, la eveniment au fost prezenti viceprimarii Lucian Harsovschi si Viorel Seredenciuc.
"Anul acesta, primaria a impartit 1400 de cadouri, iar Fundatia «Ana» alte 400. Pachetele contineau fructe, dulciuri si articole de imbracaminte", ne-a spus Lucian Harsovschi.
Dupa ce au primit cadourile de la Mos Craciun, copilasii au avut prilejul sa asiste la un concert de colinde sustinut de micuta interpreta de muzica populara Andreea Chisalita si de mai multe grupuri de colindatori de la diferite unitati de invatamant sucevene.
Prichindeii care nu au ajuns sambata seara in centrul Sucevei si nu s-au intalnit cu Mos Craciun nu trebuie sa se intristeze, pentru ca Primaria municipiului Suceava a anuntat, prin vocea viceprimarului Lucian Harsovschi, ca mai are cadouri de impartit: "Nu am reusit sa impartim toate cadourile. Mai avem 200 de pachete, pe care urmeaza sa le distribuim saptamana viitoare (n.n, saptamana aceasta)", ne-a declarat viceprimarul Lucian Harsovschi.